bommeer-logo
 
Zoeken

Boten weer in het water

27 maart 2022  -  Algemeen
Alle boten liggen weer in het water met dank aan de Hellingploeg. Het vaarseizoen kan weer beginnen. We zijn er klaar voor.

Hellingen voorjaar eerste weekend

21 maart 2022  -  Algemeen
De eerste boten liggen weer in het water. De eerste hellingdag was het prachtig mooi weer. Kijk maar naar de mooie blauwe lucht. En de tweede dag was koud en nat met een vlokje sneeuw. Maar alles is weer soepel verlopen. Met dank aan de Hellingploeg en de vrijwilligers die hebben meegeholpen.

Onderhoud oevers Delftse Schie

28 september 2021  -  Algemeen
In oktober 2021 start de provincie Zuid-Holland met groot onderhoud op 6 locaties langs de vaarweg Delftse Schie in Delft. Tijdens het groot onderhoud worden de oevers vervangen die in slechte staat verkeren. Het nautisch profiel wordt hersteld op locaties waar deze niet voldoet. De Delftse Schie is een belangrijk onderdeel van de vaarwegroute tussen Den Haag en Rotterdam. Tijdens de werkzaamhe...

Protocol Helling w.v. De Bommeer

21 oktober 2020  -  Algemeen
Het protocol hellingen van w.v. De Bommeer is op 5 oktober goedgekeurd door de gemeente Vlaaringen. Klik hier voor het protol hellingen.

Hellingen nieuwe stijl

21 september 2020  -  Algemeen
Vanwege de Corona maatregelen zijn de leden tijdens het voorjaarshellingen niet opgeroepen vooreen hellingdag. De hellingcommissie heeft daarop veel positieve reacties ontvangen en daarom isbesloten dat we bij wijze van proef dit najaar op vergelijkbare wijze te werk willen gaan. Omdat het najaarshellingen arbeidsintensiever is dan het voorjaarshellingen hebben we voorverschillende werkzaamhed...


Gemeten  21:10
Temp4°C
WindZO5 bft
LV72.5  

Laatst bijgewerkt op 17 februari 2019

© WSV De Bommeer (Vlaardingen) 

21:30